top of page
IMG_0032.jpg

Jasmien Deschuyffeleer

Kinesitherapeute

Manueel therapeute

Oprichtster Imp'Akt

Sinds jongs af aan was ik geïnteresseerd in sport en bewegingsprincipes, daaruit volgde de logische studiekeuze voor kiné.
In 2012 studeerde ik af als Master in de kinesitherapie, optie sport, aan de KULeuven. Vervolgens specialiseerde ik mij met een Postgraduaat Manuele Therapie aan de UGent.
Sindsdien ben ik al jaren werkzaam als kinesitherapeute in een gespecialiseerde kiné-praktijk. Ik school mij regelmatig bij, zowel in manuele onderwerpen als actieve revalidatie/trainingsprincipes.

Zelf afkomstig van Vlezenbeek, vond ik dé locatie voor mijn eigen praktijk: onder de kerktoren van Sint-Pieters-Leeuw, waar ik een mooi project uitbouwde: "Imp'Akt".
Ik heb de ambitie om de praktijk te laten groeien naar een groepspraktijk waar er naast kinesitherapie ook andere medische en paramedische zorg verleend kan worden.
 

Gespecialiseerd in de manuele therapie, en met bijzondere interesse in nek- en hoofdpijnklachten, behandel ik musculoskeletale klachten van rug, bekken, schouder, .... hierbij steeds manuele therapie aanvullend met gerichte oefentherapie. Dit zodat iedere patiënt ook zelf de nodige tools in handen krijgt om zijn klachten onafhankelijk onder controle te krijgen.

Eveneens verdiep ik me in dry needling, wat een absolute meerwaarde is bij de behandeling van vele pathologieën, waar spierdisbalansen en -contracturen vaak een onderhoudende factor zijn.

Uiteraard kan u bij mij ook terecht voor sport- en postoperatieve revalidatie (kruisband, prothese,…), perinatale musculoskeletale klachten en postnatale oefentherapie. Imp’Akt beschikt over een zeer ruime oefenzaal met zowel cardiotoestellen als materiaal om kracht-, kracht-uithouding, proprioceptie, … te trainen.

bottom of page